Sem Tjaša

Vaša nova fotografinja, v kolikor se boste odločili, da za vas ujamem najpomembnejše utrinke vašega življenja. Pridružila sem se ekipi Foto Šimonka, da prinesem svežino v naša druženja.
Všeč mi je dober projekt “naredi si sam”, moja hiša je polna zelenja, kava pa napaja moje življenje. Sem mama trem dragocenim malim dušam, ki so občutku fotografije dale povsem nov pomen.
Od trenutka, ko stopite skozi vrata, želim, da se v moji družbi sprostite, kajti zavedam se, da se večina pred objektivom ne počuti lagodno, zato tu nastopim jaz. Iz vas želim izvleči preprost in spontan nasmešek. Da vas ujamem takšne kakršni ste. Moja želja namreč je, da poleg lepih spominov, odidete z lepo izkušnjo in še lepšimi občutki.
Rada ustvarjam takšne fotografije, ki vzbudijo enaka občutja kot na dan, ko so bile ujete. Naraven smeh, pristna čustva in vse vmes. Vaša družina je veliko preveč pomembna in življenje je veliko prekratko za kaj manj. Če svojo družino ujamete takšno, kakršna je v tem trenutku, je nekaj, česar ne boste nikoli obžalovali.
Na fotografijah želim ujeti spontanost, toplino, pristnost, energijo, čustva in tisto, kar vam požene kri po žilah. Ne glede na to kakšna je zgodba, si zasluži biti ujeta v objektiv še naslednja desetletja. Naj bo to vaša majhna zapuščina.
Vse, kar počnem, je v prvi vrsti zato, ker to zares z užitkom počnem. Ker sem našla svoj talent – videti lepo, ujeti bistvo in delati nekaj tako dragocenega, se mi zdi res čudovito poslanstvo.
Komaj čakam, da vas spoznam in da se pogovorimo o tem, kako lahko vašo družino ujamemo v fotografije, katerih vrednost bo samo naraščala in bodo cenjene vse življenje.