Športne ali koncertne

Okvirjanje in poglobljeni okviri za majice predstavljajo odlično rešitev za estetsko in praktično prikazovanje majic. Ti okvirji so izdelani iz kakovostnega aluminija v različnih velikostih, kar omogoča prilagodljivost glede na dimenzije majic. Nasproti klasičnim okvirjem za slike, ti okviri uporabljajo 2 mm debelo pleksi steklo namesto običajnega stekla, kar zagotavlja večjo trpežnost, lažjo težo ter zmanjšano tveganje za poškodbe med prevozom in namestitvijo.

Poglobljeni okviri za majice omogočajo, da majico postavite v osrednji del okvirja, kar ustvarja učinek 3D izgleda. Ta tehnika poudari teksturo, barve in detajle majice, hkrati pa omogoča tudi preprosto menjavo majice, če želite prikazati drug dizajn ali spremeniti videz. Na voljo sta dve elegantni barvi okvirjev – srebrna in črna, ki se lepo prilagajata različnim slogom in okoljem.

Poglobljeni okviri za majice so odlična izbira za razstavljanje in ohranjanje pomembnih spominov, kot so koncertne majice, športne dresi, podpisane majice in druge unikatne kreacije. Njihova sodobna zasnova prinaša svež in privlačen način predstavitve majic, ki bo zagotovo pritegnil pozornost ter ustvaril edinstveno vzdušje v prostoru.