birma
18273
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18273,theme-bridge,bridge-core-2.0.5,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-23.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Birma

Zakrament svete birme bi lahko imenovali »krščanska polnoletnost«. Tako pomemben trenutek v življenju si zasluži, da ga zabeležimo v vsej njegovi popolnosti

Oglejte si našo ponudbo.

Sledimo dogajanju

Pokličite nas ali nam pišite in poslali vam bomo ponudbo fotografiranja in izdelave fotografij ob prejemu zakramenta Svete birme v vaši domači cerkvi.
Naši fotografi v celoti spremljajo potek, od zbiranja birmancev pred cerkvijo  do samega obreda birmanja. Na ta način so vsi birmanci enakovredno udeleženi na vseh ključnih posnetkih.

Trenutek, ki ostane v spominu

Posebno pozornost posvečamo fotografiranju prejema zakramenta Svete birme. Naši fotografi posnamejo pomemben trenutek iz različnih zornih kotov.

Fotografiranje v naravi

Rezervirajte svoj termin

Ta dan je lahko tudi enkratna priložnost za fotografiranje širše družine z birmancem, birmanko. Fotografiranje lahko poteka tudi v naravi ali domačem okolju. Sprejemamo tudi naročila za fotografiranje v foto studiu.

Pišite nam za ponudbo.

55 let tradicije v svetu fotografije