konfirmacija
18297
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18297,theme-bridge,bridge-core-2.0.5,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-23.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Konfirmacija

Pomagali vam bomo, da ta dan ostane zabeležen tudi skozi fotografski objektiv.

Oglejte si našo ponudbo.

Sledimo dogajanju

Pokličite nas ali nam pišite in poslali vam bomo popolno ponudbo fotografiranja in izdelave fotografij obreda konfirmacije  v vaši domači cerkvi.

 

Naši fotografi v celoti spremljajo potek konfirmacije , od zbiranja pred cerkvijo, do vrhunca obreda konfirmacije. Po koncu obreda smo na voljo tudi za individualno fotografiranje z družino oziroma po dogovoru s starši.

Obiščite nas v foto studiu

Najlepši posnetki nastanejo v foto studiu, kjer se vam lahko posvetimo v popolnosti. Za več informacij oziroma za rezervacijo termina nas lahko pokličete ali pišete na naš elektronski naslov.

Vaši otroci vam bodo nekoč hvaležni, da ste se potrudili in jim omogočili spomin na najlepše trenutke verskega življenja.

55 let tradicije v svetu fotografije