obhajilo
18236
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18236,theme-bridge,bridge-core-2.0.5,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-23.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Prvo obhajilo

Zakrament svete evharistije je tako pomemben zakrament, da mu je od nekdaj v Cerkvi posvečena posebna skrb. Pomagali vam bomo, da ta dan ostane zabeležen tudi skozi fotografsko oko.

Oglejte si našo ponudbo.

Sledimo dogajanju

Pokličite nas ali nam pišite in poslali vam bomo popolno ponudbo fotografiranja in izdelave fotografij obreda prvega obhajila v vaši domači cerkvi.
Naši fotografi v celoti spremljajo potek obhajila, od zbiranja obhajancev pred cerkvijo pa do samega obreda obhajanja. Na ta način so obhajanci udeleženi na vseh ključnih posnetkih.

Obiščite nas v foto studiu

Najlepši posnetki nastanejo v foto studiu, kjer se vam lahko posvetimo v popolnosti. Za več informacij oziroma za rezervacijo termina nas lahko pokličete ali pišete na naš elektronski naslov.

Vaši otroci vam bodo nekoč hvaležni, da ste se potrudili in jim omogočili spomin na najlepše trenutke pri vstopu v njihovo versko žeivljenje.

Fotografiranje v naravi

Rezervirajte svoj termin

Ta dan je lahko tudi enkratna priložnost za fotografiranje širše družine s prvo obhajancem. Fotografiranje lahko poteka tudi v naravi ali domačem okolju.

Pišite nam za ponudbo.

55 let tradicije v svetu fotografije