POROČILA SE BOVA

Ta čudoviti dan. Da bi vse potekalo tako kot mora, ne smete izpustiti nobene malenkosti. Delček dogajanja lahko prepustite našim fotografom, ki bodo s svojo prisotnostjo poskrbeli, da nič ne bo spregledano.

Široka izbira različnih možnosti bo po našem prepričanju zadovoljila vsako fotografsko potrebo. Pišite nam in nam razkrijte svoje ideje. V kratkem vam bomo poslali ponudbo, ki bo zajela vsako vašo zahtevo.

PONUDBA

Unikatne spomine na vašo poročno slovesnost bodo ujeli naši izkušeni poročni fotografi! S široko ponudbo storitev fotografiranja poročnih dogodkov smo pravi partnerji, ki bomo vašo poročno slovesnost ustvarili še bolj čarobno. Ne glede na to, ali si želite klasične portrete, izjemne umetniške posnetke ali spontane trenutke, smo tu, da vaše želje presežemo.

Poleg tega, da vas spremljamo med slovesnostjo, vam ponujamo tudi predporočno in poporodno fotografiranje, da ustvarimo nepozabno zgodbo celotnega poročnega obdobja.

Naša prilagodljiva ponudba zajema različne pakete, prilagojene vašim potrebam in proračunu. Skupaj bomo ustvarili načrt, ki bo odražal vašo edinstveno osebnost in stil.

Ne izgubljajte dragocenega časa, ampak nas kontaktirajte že danes! Z veseljem vam bomo predstavili podrobno ponudbo, ki bo izpolnila vsa vaša pričakovanja.

Vaša poročna zgodba je vredna najboljšega in z našo ekipo bo vsak trenutek za večno ohranjen. Stopite v stik z nami in skupaj ustvarimo magične spomine, ki bodo trajali celo življenje.

ROČNO IZDELANO V LASTNI KNJIGOVEŠKI DELAVNICI

POROČNI FOTO ALBUMI

Vsem našim parom, mladoporočencem, ponujamo obilico možnosti pri izdelavi njihove foto knjige. Na voljo imamo številne vrste papirjev, materialov za platnice, načinov tiska in oblik knjig. Skupaj bomo izbrali knjigo, ki bo izpolnila vaša pričakovanja.

FOTO ŠIMONKA

PONUDBA FOTOGRAFIRANJA POROČNE SLOVESNOSTI

Rezerviraj termin
Mali paket
250 Cena storitve
Matični urad
Fotografiranje para
Fotografiranje skupin
Čas fot: do 2.uri
50 digit. obd. fotografij
20 tiskanih fotografij
Zaščitena spletna galerija / osebno geslo
Možnost izdelave foto knjige
Srednji paket
500 Cena storitve
Matični urad
Cerkev
Fotografiranje para
Fotografiranje skupin
Čas fot: do 4 ure
300+ digit. obd. fotografij
30 tiskanih fotografij
Spletna galerija / osebno geslo
Možnost izdelave foto knjige
Veliki paket
750 Cena storitve
Matični urad
Cerkev
Fotografiranje para
Fotografiranje skupin
Čas fot: do 5 ur
450+ digit. obd. fotografij
50 tiskanih fotografij
Spletna galerija / osebno geslo
Možnost izdelave foto knjige
Nočni program
300 Cena storitve
Sprejem gostov
Fotografiranje med večerjo
Ples z nevesto
Rezanje torte
Čas fot: do 4 ure
100 digit. obd. fotografij
10 tiskanih fotografij
Spletna galerija / osebno geslo