Noseča
Oblikuj in naroči izdelavo osebnega koledarja. Neomejeno število fotografij in zelo ugodna cena
koledar, koledarji
17455
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17455,theme-bridge,bridge-core-2.0.5,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-23.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Nosečnost

Pokličite nas in rezervirajte prosti termin za fotografiranje v studiu, naravi ali pri vas doma.

SPOMIN ZA GENERACIJE

Prijetno druženje v studiu v Lendavi je obrodilo odlične rezultate. Popoldansko fotografiranje se je iz dobro načrtovanega spremenilo v improvizacijo začinjeno s humorjem in sproščenim zabavnim dogajanjem.

PRIVOŠČITE SI KVALITETO.

Ko se spoznamo gre vse lažje

Zelo bomo veseli, če če vas bomo uspeli spoznati do te mere, da se fotografiranje spremeni v prijateljsko druženje. Vaše družinsko fotografiranje bo sproščeno in prijetno, zaradi česar bodo fotografije naravne in pristne.

Dinamika / Gibanje

Dinamika / Gibanje

Posnete fotografije so lahko izrazito dinamične. Dinamiko poudarimo s kontroliranim gibanjem tako, da fotografije ostanejo pristne in atraktivne.
Družina je zbrana

Družina je zbrana

Skupna fotografija celotne družine je podvig posebne vrste. Najbolj pomembno je, da se fokusiramo na posnetek.
Črno bela fotografija

Črno bela fotografija

Nekateri posnetki kar kličejo po črno beli obdelavi. Med posnetimi materiali se vedno najdejo tudi takšni posnetki, ki jih je vredno urediti v črno beli tehniki

Pišite nam na naš elektronski naslov: info@foto-simonka.si

Info: 025 772 870

mojerojstvo.si

Prve fotografije so najlepši spomin, ki ga lahko zapustite svojemu otroku. Še lepši bo. če ga oblikujete v prvi samostojni foto knjigi.

Izberite knjigo za deklico ali fantka. Predloge lahko najdete na spletni strani mojerojstvo.si