Poroka
Oblikuj in naroči izdelavo osebnega koledarja. Neomejeno število fotografij in zelo ugodna cena
koledar, koledarji
17415
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17415,theme-bridge,bridge-core-2.0.5,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-23.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Poročna fotografija

Pošljite nam svoje povpraševanje. Pripravili bomo ponudbo za fotografiranje samo vaše poročne svečanosti.

POROČILA SE BOVA

Ta čudoviti dan. Da bi vse potekalo tako kot mora ne smete izpustiti nobene malenkosti. Delček dogajanja lahko prepustite našim fotografom, ki bodo s svojo prisotnostjo poskrbeli, da nič ne bo spregledano.

Široka izbira različnih opcij bo po našem prepričanju zadovoljila vsako vašo fotografsko potrebo. Pišite nam in nam razkrijte svoje ideje. V kratkem vam bomo poslali ponudbo, ki bo zajela vsako vašo zahtevo.

PRIVOŠČITE SI KVALITETO.

Informativni cenik

Mini
150,00€
1ura fotografiranja / matični urad
Medium
250,00€
do 2 uri fotografiranja / matični urad - cerkev - poročni par
Standard
450,00€
3-4 ure fotografiranja
Grand
750,00€
4-6ur fotografiranja / celodnevno fotografiranje
Nočni dodatek
150,00€
Fotografiranje rezanja torte ob 24h
Pri nevesti doma

Pri nevesti doma

Naša ponudba vsebuje tudi fotografiranje poroke od doma do rezanja torte. Vse se prične pri nevesti doma. Nabolj priljubljene so fotografije priprave neveste na poročni dan.
Pri ženinu doma

Pri ženinu doma

Tako kot pri nevesti, se dogaja tudi pri ženinu. Naš fotograf bo sigurno ujel nekaj izjemnih trenutkov, ki jih preživlja ženin v svojih zadnjih samskih uricah.
Skupinska fotografija

Skupinska fotografija

Fotografije s starši, pričami, prijatelji, kot tudi skupinske fotografije so obvezni del poročnega fotografiranja. Nekatere fotografije nastanejo spontano, druge so nastavljene, vse pa naj bi bile sproščene.

Pišite nam na naš elektronski naslov: info@foto-simonka.si

Info: 025 772 870

Mladi par

Mladi par

Ko ostaneta ženin, nevesta in njun fotograf se čas ustavi in prične fotografiranje. Dobra volja, samozavesten nastop in predanost objektivu je vstopnica za album čudovitih fotografij. Občudovale jih bodo prihodnje generacije
Cerkev

Cerkev

Tiho in nevidno pa vendar povsod in v vsakem trenutku. Fotograf je v cerkvi pred velikim izzivom beleženja vseh pomembnih dejanj ne da bi vam s svojo navzočnostjo pokvaril trenutek iskrene privolitve.
Zabava z večerjo

Zabava z večerjo

Vidno sproščena nazdravita novemu življenju v dvoje. Pred vama je samo še ples in veselje. Jutri bo nov dan, vaš fotograf pa bo že sortiral posnetke.

Info: 025 772 870