Tisk na majice za maturante
18198
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18198,theme-bridge,bridge-core-2.0.5,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-23.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Tiska na majice za maturante

Bliža se konec šolskega leta. Maturanti pozor. Mega majice za vaš poseben dan.
Profesionalni tisk na majice

Majica z namenom.

Izjemna ponudba moških in ženskih modelov majic iz 100% bombaža v več kot 40. barvnih odtenkih. Pri naročilih nad 10 majic bomo  po vaši ideji majice oblikovali in pripravili za tisk popolnoma brezplačno.

 

Zaupajte nam oblikovanje in tisk vaše majice. Pokličite ali se oglasite v eni od naših poslovalnic v Lendavi ali Murski Soboti.

Izberite barvo.

Velik izbor barv omogoča kakršno koli oblikovno izvedbo.  Od popolne barvne pokritosti (full color) do tekstovnih oziroma grafičnih izvedb. Majice ponujamo v moški, ženski in otroški izvedbi.

Kako varne so barve?

ECO PASSPORT  združenje  OEKO-TEX®

je sistem, s katerim dobavitelji kemičnih snovi za tekstil dokazujejo, da se lahko njihov izdelek uporablja pri trajnostni proizvodnji tekstila. Črnilo Epson UltraChrome DG in tekočina za predhodno obdelavo imata certifikat Eco Passport. To je mednarodni varnostni standard v tekstilni panogi. Certifikat zagotavlja, da je izdelek varen za odrasle in otroke, tudi za dojenčke.

Potrebujete večje količine? Pošljite nam svoje povpraševanje. Pripravili bomo ponudbo za oblikovanje in tisk vaših majic.

55 let tradicije v svetu fotografije