Tisk na majice
18067
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18067,theme-bridge,bridge-core-2.0.5,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-23.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Individualni tisk na majice.

Otroške majice z napisanim imenom.  Natisnemo lahko že eno samo majico :)
Profesionalni tisk na majice

Majica z imenom.

Privoščite svojemu otroku zanimivo darilo v obliki potiskane majice.  Na majico bomo natisnili motiv po vaši želji. To je lahko določena fotografija, grafika, besedilo ali od vsakega nekaj. Zaupajte nam oblikovanje in tisk vaše majice.

 

Oglasite se v eni od naših poslovalnic: Lendava ali Murska Sobota in skupaj bomo našli pravo rešitev.

Čas za zabavo

Zanimiva majica lahko popestri otroško zabavo ob rojstnem dnevu. Dobra ideja za prikupno darilo, ki ga bo vaš otrok še kako vesel.

Odvijanje daril, torta, druženje z najbližjim … vse to spada k praznovanju.?Da bodo trenutki še bolj zapomljivi in tematski, podarite vašemu slavljencu personalizirano majico.

Kako varne so barve?

ECO PASSPORT  združenje  OEKO-TEX®

je sistem, s katerim dobavitelji kemičnih snovi za tekstil dokazujejo, da se lahko njihov izdelek uporablja pri trajnostni proizvodnji tekstila. Črnilo Epson UltraChrome DG in tekočina za predhodno obdelavo imata certifikat Eco Passport. To je mednarodni varnostni standard v tekstilni panogi. Certifikat zagotavlja, da je izdelek varen za odrasle in otroke, tudi za dojenčke.

Potrebujete večje količine? Pošljite nam svoje povpraševanje. Pripravili bomo ponudbo za oblikovanje in tisk vaših majic.

55 let tradicije v svetu fotografije