Umetniško platno

Vaši spomini so pomembni. Zato smo ponosni, da vam jih pomagamo ohraniti. Natisnite svoje najljubše fotografije na materiale najvišje kakovosti s podporo strokovne ekipe ljudi, ki jim ni vseeno.

Natisnite najljubše fotografije

V naših poslovalnicah lahko naročite izdelavo fotografij na umetniškem platnu Groba struktura platna, ki je napeto na leseni pod okvir daje fotografiji poseben čar neminljivosti in topline.

Na platnu

Vsak umetnik začne s praznim platnom, kosom papirja, fotograf začne s končnim izdelkom, ki ga na kraju oplemeniti s platnom.

Potrebujete nasvet?

Oglasite se pri nas. Svetovali vam bomo kako lahko pridete do najbolj optimalnega rezultata pri urejanju in pripravi fotografij za tisk na fotografskem, umetniškem platnu.

Platno si lahko uredite popolnoma samostojno v programu DIGIFOT. Kliknite na povezavo za vstop v urejevalnik in naročilni sistem programa DIGIFOT. Umetniško platno je samo par kreativnih klikov oddaljeno od vas.

POSLOVALNICA FOTO ŠIMONKA LENDAVA

LENDAVA

Za pošiljanje in prevzem fotografij v poslovalnici Foto Šimonka v Lendavi uporabite elektronsko pošto:
info@foto-simonka.si

Delovni čas

POSLOVALNICA FOTO ŠIMONKA M.SOBOTA

MURSKA SOBOTA

Za pošiljanje in prevzem fotografij v poslovalnici Foto Šimonka v Murski Soboti uporabite elektronsko pošto: ms@foto-simonka.si

Delovni čas

SPLETNA IZDELAVA FOTOGRAFIJ

DIGIFOT

Za pošiljanje in prevzem fotografij preko spletnega servisa DigiFot kliknite na spodnjo povezavo.

DigiFot-spletni servis 

Več podatkov