ALUMINIJASTI OKVIRJI

IZ NAŠE BOGATE PONUDBE

Ponudba ALU okvirjev vključuje različne stile in barve, vključno s klasičnimi, modernimi in minimalističnimi okvirji, ki se bodo popolnoma prilegalivašim fotografijam, grafikam ali akvarelom.
IZBERITE

ALUMINIJ

Ponudba ALU okvirjev vključuje različne stile in barve, vključno s klasičnimi, modernimi in minimalističnimi okvirji, ki se bodo popolnoma prilegali vašim fotografijam, grafikam ali akvarelom.

Elegantni okvirji iz aluminija so odlična izbira za umetniške ali družinske fotografije, saj so trdni, lahkotni ter neopazni, zaradi česar vaša fotografija pride do izraza. Aluminijasti okvirji so na voljo v različnih barvah in stilih.

ZAKAJ ALUMINIJ?

Obstaja nekaj dobrih razlogov, zakaj bi izbral okvir iz aluminija za svojo umetniško ali družinsko fotografijo:

 1. Trpežnost: Aluminijasti okvirji so zelo trpežni in lahko zdržijo dolgo časa brez poškodb ali obrabe.
 2. Lahek: Aluminijasti okvirji so lahkotni, kar pomeni, da jih je enostavno obesiti ali postaviti na stojalo brez prevelikega napora.
 3. Elegantni videz: Aluminijasti okvirji so elegantni in sodobni, zato se lahko zlahka ujemajo z različnimi slogi notranje opreme.
 4. Različne barve: Aluminijasti okvirji so na voljo v različnih barvah, kar vam omogoča, da izberete tistega, ki se najbolj ujema z barvno shemo vašega doma ali umetniškega dela.
 5. Neopaznost: Ker so aluminijasti okvirji običajno tanjši od drugih materialov, ne preveč izstopajo in ne odvračajo pozornosti od same fotografije.
 6. Enostavno čiščenje: Aluminijasti okvirji so enostavni za čiščenje, saj se lahko obrišejo z vlažno krpo brez skrbi, da bi se poškodovali.
 • KOSITER BRUŠENA
 • ČRNA BRUŠENA
 • SREBRNA BRUŠENA
 • BELA MAT
 • JANTAR BRUŠENA
 • ZLATA BRUŠENA
KAJ PA FOTOGRAFIJA?

Želite celostno grafično ponudbo?

Ponudimo vam lahko na tisoče dekorativnih fotografij. Izbrano fotografijo bomo natisnili in jo uokvirili v izbrani okvir.

Oglasite se v naši poslovalnici in skupaj bomo našli rešitev za vašo steno.

OBLIKOVANJE

Skupaj bomo poiskali primerno dekorativno vsebino za vaš okvir.

VELIKOST OKVIRJA

Glede na prostor in motiv bomo izbrali primerno velikost okvirja.

DODATNA OPREMA

Po potrebi bomo izbrali dodatno opremo, ki v kombinaciji z okvirjem poudarja motiv.

ČAS IZDELAVE

Okvir bomo razrezali in sestavili v dnevu ali dveh, odvisno od velikosti in dodatne opreme.