Oblikovanje in tisk foto knjig

Marsikoga odvrne od naročila foto knjige dejstvo, da jo mora sestaviti sam, v enem od številnih spletnih programov. Zakaj bi se mučili s tem opravilom, če vam to ne gre ali pa enostavno nimate časa.

Ponujamo elegantno rešitev. Zaupajte nam vodenje projekta oblikovanja in tiska vaše foto knjige. Na podlagi prejetih fotografij bomo oblikovali in natisnil vašo osebno foto knjigo po zelo ugodni ceni.

Domača tiskarna

Svetovni ``bestseller``

VAŠA FOTO KNJIGA

Najbolj zanimivo branje, ali bolje rečeno “gledanje” knjige, ki nosi vaš osebni pečat. Lahko jo sestavite sami ali pa to delo prepustite strokovnjakom.

POKONČNA KNJIGA

Velikost: 21×30
Platnica: Trda- potiskana
Lega: Pokončna
Število strani: do 160
Papir: 170 g/m2

LEŽEČA KNJIGA

Velikost: 30×21 | 21×15
Platnica: Trda- potiskana
Lega: Pokončna
Število strani: do 160
Papir: 170 g/m2

KVADRATNA KNJIGA

Velikost: 21×21 | 25×25 | 30×30
Platnica: Trda- potiskana
Lega: Pokončna
Število strani: do 160
Papir: 170 g/m2

SIJAJ LAMINACIJA POTISKANE PLATNICE

Le najboljše za vaše spomine. Sijaj laminacija je odporna proti bledenju, trganju in na vodo, hkrati pa ponuja najboljši dinamični kontrast, pri katerem bodo vaše fotografije videti še bolj žive in sijoče.

MAT LAMINACIJA POTISKANE PLATNICE

Z izborom mat laminacije, ki je gladka in povsem brez sijaja, bodo vaše fotografije odporne na vodo, trganje ali bledenje, hkrati pa bodo zablestele s pridihom brezčasnosti in elegance.

KNJIGOVEŠKO PLATNO

Materiali, ki so bili izbrani z mislijo na vas in vaše dragocene spomine. Preglejte številne možnosti in izberite vašo najljubšo. Unikatna naslovnica navdušuje z luksuznim izgledom in vrhunsko kakovostjo.

LEPLJENA VEZAVA

Lepljena vezava s posebnim PUR lepilom poskrbi, da lahko lepo, prefinjeno listate foto knjigo in nikoli ne razpade. Pripravljen knjižni blok se nato strojno vlepi v platnico, da se vse skupaj krasno prilagaja.

PLOSKA VEZAVA

Posebna tehnika lepljenja lista na list omogoča plosko sestavo knjige v hrbtu, zaradi katere ni nobene izgube motiva po sredini. Priporočamo jo za oblikovanja, ki zahtevajo postavitev celostranskih posnetkov, fotografij ali dekorativnih elementov, ki se raztezajo čez obe strani knjige. Gre za vezavo knjige, ki je zelo priljubljena pri poročnih, portretnih, naravoslovnih in umetniških fotografih.

PLOSKA DELUXE VEZAVA

Posebnost deluxe vezave je izdelava vsebine iz pravih fotografij. Sestavljena je iz klasičnih fotografij, osvetljenih na kakovostnem foto papirju z mat ali sijaj premazom. Listi so kaširani na čvrsto lepenko debeline 0,5 mm in omogočajo popolno odpiranje brez izgube motiva v sredini. Gre za ročno izdelavo, kar daje foto knjigi res izjemen pridih.

SODOBNE POSTAVITVE FOTOGRAFIJ

Knjigo bomo oblikovali v studiu

OBLIKUJEMO ZA VAS

Oblikovanje vaše knjige prepustite strokovnjakom v našem studiu. Za ponudbo kliknite na spodnjo povezavo.

Oblikovanje knjige v programu DigiFot

IZDELAJ SI SAM

Vstopite v urejevalnik programa DigiFot in si samostojno oblikujte svojo knjigo. Množica pred izdelanih predlog vam bo pomagala pri kreativnem delu.

  • Foto knjige
    Foto knjige
POSLOVALNICA FOTO ŠIMONKA LENDAVA

LENDAVA

Za pošiljanje in prevzem fotografij v poslovalnici Foto Šimonka v Lendavi uporabite elektronsko pošto:
info@foto-simonka.si

Delovni čas

POSLOVALNICA FOTO ŠIMONKA M.SOBOTA

MURSKA SOBOTA

Za pošiljanje in prevzem fotografij v poslovalnici Foto Šimonka v Murski Soboti uporabite elektronsko pošto: ms@foto-simonka.si

Delovni čas

SPLETNA IZDELAVA FOTOGRAFIJ

DIGIFOT

Za pošiljanje in prevzem fotografij preko spletnega servisa DigiFot kliknite na spodnjo povezavo.

DigiFot-spletni servis 

Več podatkov