SISTEMI ZA OBEŠANJE SLIK

GALERIJSKE ŠINE

Galerijske šine so sistem, ki se uporablja za obešanje slik, fotografij in drugih umetniških del na stene v galerijah, muzejih, razstavnih prostorih, pisarnah, poslovnih stavbah ali pri vas doma. Te šine se pritrdijo na stene in omogočajo preprosto in varno montažo umetniških del. Pozabite na desetine v steno zabitih žebljičkov, vijako, odkruženih delov ometa. Fleksibilen sistem obešanja omogoča umestitev okvirja na točno določeno mesto na steni s premikanjem vodil v vseh smereh.

OBEŠANJE SLIK

Montaža galerijske šine je zelo enostavna. Spreminjanje stenske dekoracije, slik in fotografij s pomočjo vrvic in obešal ne bi moglo biti preprostejše. Obesite večje število slik in ustvarite lasten stenski kolaž v sekundah. Z uporabo sistema za obešanje slik, lahko pozabite na vrtanje nevšečnih lukenj v vaše stene. Ko je enkrat montirana, za vselej omogoča obešanje, menjavo in spreminjanje postavitev slik, kadarkoli in to brez uporabe orodja in žebljev. Je pridobitna investicija za ves čas bivanja v vašem domu, pisarnah, zgradbah!
Obešanje slik:

Obešanje slike še nikoli ni bilo preprostejše! Nudimo celoten izbor sistemov za obešanje slik, ki vam omogočajo, da vaše slike obesite hitro in enostavno v vsaki situaciji

Sistem za obešanje slik:

Sodoben tračni sistem za obešanje slik, na katerega se s pomočjo drsnikov z vrvjo in obešal za sliko obešajo slike.