HexaPix

Šesterokotne foto ploščice

Novost v naši ponudbi so fotografske ploščice HexaPix. Osnovni komplet sestavlja 7 ploščic ki jih lahko razporejate med seboj po poljubnem vzorcu. Skupaj tvorijo dekorativno fotografsko instalacijo, ki bo krasila vašo steno na enkraten način.

Ploščice lahko izdelate samostojno, v programu Digifot  ali pa nas obiščete v eni od poslovalnic v Lendavi oziroma Murski Soboti, kjer vam bomo pomagali z nasveti in izdelavo vaše digitalne HexaPix dekoracije.

Vsaka HexaPix foto ploščica je oblikovana v šestkotnik, na katerem lahko predstavite svoje najljubše fotografije. Sestavite vzorce po svojem okusu in ustvarite svojo enkratno galerijo spominov. Ali so to družinske počitnice, poroka, rojstni dan ali drugi pomembni dogodki, bo HexaPix foto ploščica predstavila vaše spomine na edinstven in privlačen način.

HexaPix foto ploščice so samolepilne, kar pomeni, da jih lahko enostavno namestite na steno brez potrebe po uporabi lepil ali orodij. Z njihovim modernim videzom se bodo popolnoma prilegale v vsako sobo in zagotovo bodo postale osrednji element vašega doma. Naročite svoje HexaPix šestkotne foto ploščice zdaj in ustvarite čudovito galerijo spominov, ki bo vaš dom napolnila s toplino in ljubeznijo.