Tiskamo velike formate

Velikformatni tisk predstavlja izjemno močno orodje za ustvarjanje izjemnih vizualnih učinkov in vplivnih marketinških sporočil. Naša tiskarna je poleg tiska personaliziranih produktov specializirana tudi za tovrstno tiskanje in ponuja širok nabor možnosti glede materialov in velikosti.

Glede na materiale lahko tiskamo na številne različne vrste, kar omogoča prilagodljivost pri izbiri ustrezne podlage za vaše tiskane izdelke. Naša tiskarna se ponaša s sposobnostjo tiskanja na materiale, kot so papir, platno, vinil, mrežasta platna, samolepilne folije, PVC in še več. Vsak material ima svoje posebnosti in edinstvene značilnosti, kar nam omogoča ustvarjanje prilagojenih rešitev za različne potrebe naših strank.

Kar zadeva velikost tiskanih izdelkov, naša tiskarna ponuja izjemno fleksibilnost. S strojno opremo, ki jo uporabljamo, lahko dosežemo tiskanje na velikoformatnih medijih v dimenzijah, ki presegajo okvirje standardnih velikosti. Ne glede na to, ali potrebujete majhen tisk za notranjo uporabo ali ogromen plakat za oglaševanje na prostem, smo pripravljeni izpolniti vaše zahteve. Zagotavljamo visoko ločljivost tiska in natančno reprodukcijo barv, kar zagotavlja izjemno kakovostne rezultate.

Naša strojna oprema omogoča tudi tiskanje na  les, steklo in druge posebne materiale. Ta možnost nam omogoča, da vašim tiskanim izdelkom dodamo unikaten in estetski videz, ki izstopa in pritegne pozornost.

Veliko pozornost posvečamo fotografijam, ki jih lahko direktno, brez vmesnega medija, tiskamo na različne nosilce, kot so že prej emenjeni papir, karton, les, plastiko, steklo in še več. Ta način tiska je zlasti primeren za predstavitvene panoje na sejmih ali v poslovnih prostorih, različne obvestilne table, panoje, sestavne dele sejemskega pohištva itd.

Za več informacij se lahko direktno obrnete na našo tiskarno ali pa nas obiščete v eni od foto poslovalnic v Lendavi ali Murski Soboti.