PRIHRANEK NA ČASU IN ENERGIJI

Tiskajmo fotografije s telefona.

Nove tehnologije so prinesle velike prednosti pri pošiljanju fotografij v foto laboratorijsko obdelavo. S hitrim napredkom mobilne tehnologije so pametni telefoni postali močna orodja za zajemanje in deljenje slik, in zdaj lahko enako enostavno pošiljate fotografije tudi v naš foto laboratorij.

Ena od glavnih prednosti uporabe telefona pri pošiljanju slik je njegova priročnost. Telefon je vedno pri roki, kar pomeni, da lahko fotografije zajamemo in jih pošljemo v laboratorij takoj, ko se znajdemo v situaciji, ki nas navdihuje. Ni več potrebe po čakanju, da se vrnemo domov ali fizično obiščemo trgovino, da bi dostavili svoje posnetke v izdelavo.

Poleg tega napredne kamere, ki jih imajo sodobni telefoni, omogočajo zajemanje visokokakovostnih posnetkov. To pomeni, da lahko svoje najlepše trenutke ujamemo s telefonom in jih pošljemo v laboratorij, kjer bodo obdelane in natisnjene z visoko ločljivostjo ter bogatimi barvami. Tako bomo prejeli izjemno kakovostne odtise, ki bodo ohranili podrobnosti in živahnost naših fotografij.

Nove tehnologije omogočajo tudi enostavno prilagajanje naročila. Prek aplikacij in spletnih platform lahko izbiramo med različnimi možnostmi, kot so velikost tiskanja, vrsta papirja in še več. To nam daje popoln nadzor nad končnim izdelkom in nam omogoča, da ustvarimo prilagojene tiskane fotografije, ki so v skladu z našimi željami.

Dodatna prednost uporabe telefona pri pošiljanju slik je tudi možnost enostavne komunikacije. S telefonom lahko preprosto stopimo v stik z laboratorijem, pošljemo sporočilo ali se posvetujemo glede podrobnosti naročila. To zagotavlja boljšo komunikacijo med stranko in laboratorijem ter omogoča, da so naše zahteve in želje jasno izražene.

FOTO LABORATORIJ šIMONKA

POMEMBNO

Vse fotografije, ki jih pošljete v naš foto laboratorij bodo izdelane zelo hitro. Največkrat še isti , oziroma takoj naslednji dan.

Glede na to, da imamo več poslovalnic je pomembno, da pri namestitvi aplikacije izberete pravlino kodo laboratorija,  ki je vezana na izbrano poslovalnico.