Način plačila
23660
page-template-default,page,page-id-23660,theme-bridge,bridge-core-2.0.5,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,no_animation_on_touch,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-23.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Način plačila

NAČINI PLAČILA

 

V spletni trgovini omogočamo naslednje načine plačila:

 

  • plačilo po povzetju z gotovino.
    Pošta Slovenije omogoča plačilo s sledečimi karticami: Mastercard, Maestro, Visa, Karanta in Diners Club (Diners Club tudi na obroke).
  • plačilo po predračunu z nakazilom na TRR (predračun prejmete po elektronski pošti)
  • plačilo ob prevzemu z gotovino ali s plačilno kartico na enem izmed prodajnih mest

 

Plačilo po povzetju je plačilo z gotovino ali s plačilno  kartico Pošti Slovenije. Pri tem lahko nastanejo dodatni stroški. V primeru, da vas v času dostave ni doma, lahko naročene izdelke plačate tudi ob prevzemu v vaši enoti Pošte Slovenije.

 

V primeru plačila po predračunu z nakazilom na TRR, vam bomo ob nakupu poslali obvestilo o računu, kamor je potrebno opraviti nakazilo. V tem primeru plačate provizijo za opravljeno transakcijo banki ali pošti skladno z njihovimi pogoji poslovanja.

 

Plačilo ob prevzemu je moženo v eni izmed prodajnih mest. Prevzem blaga in plačilo je možno izključno po dogovoru s prodajnim mestom. Možno je plačilo tako z gotovino kot s plačilnimi karticami.

 

Pridržujemo si lastninsko pravico na prodanem blagu in storitvah in ostanejo last podjetja Foto Šimonka. tudi potem, ko so vam izročeni, vse dokler kupnine zanje ne plačate v celoti.